حریرچی: شرایط در مناطق سفید عادی نیست
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1556
بازدید دیروز : 749
بازدید هفته : 13650
بازدید ماه : 44161
بازدید کل : 10435916
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : شنبه 16 / 2 / 1399

بندرعباس- ایرنا- معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برخی از مناطق کشور براساس سیر نزولی شمار مبتلایان به کرونا به مرحله سفید و کم خطربودن رسیدند اما این به معنای عادی بودن شرایط در این مناطق نیست.

دکتر ایرج حریرچی دوشنبه شب در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا در هرمزگان تاکید کرد: مردم همه مناطق از جمله مناطق کم خطر باید همچون گذشته رعایت الزام های بهداشتی را با جدیت انجام دهند و در نظر داشته باشند که از سرگیری فعالیت ها به معنای اتمام این بحران نیست.

وی بیشترین سیر صعودی کرونا در کشور را مربوط به استان خوزستان دانست و گفت: طبق اعلام مسوولان دانشگاه علوم پزشکی این استان، افزایش بیماریابی و رعایت نکردن فاصله گذاری اجتماعی از جمله دلایل این سیر صعودی بوده است.

معاون وزیر بهداشت، اظهار داشت: بحران کرونا توانمندی کشورها در حوزه بهداشت و درمان را به نمایش گذاشت که در این میان ایران اسلامی عملکرد خوبی داشته است.

وی افزود: در روزهای نخست شیوع کرونا نگرانی های بسیاری در کشور وجود داشت که خوشبختانه با عملکرد خوب نیروهای بهداشت و درمان، توانستیم این بحران را مدیریت کنیم.

 وی ادامه داد: فاصله گذاری اجتماعی، تعطیلی مدارس، تعلیق تجمع‌ها و محدودیت‌های مسافرتی از جمله اقدامات تاثیرگذار کشورمان در مبارزه با کووید ۱۹ بوده است.

حریرچی تصریح کرد: در حال حاضر نیز فاصله گذاری اجتماعی، ایزوله بیماران مبتلا و قرنطینه افراد نزدیک این بیماران مهمترین راهبردهای وزارت بهداشت برای مهار و قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا است.

وی خاطرنشان کرد: مسئولیت اصلی این راهبرد بر عهده دانشگاه های علوم پزشکی مراکز استان ها است که البته برای موفقیت در این امر باید سایر نهادها نیز همکاری و تعامل لازم و کافی را داشته باشند.

این مقام مسوول تاکید کرد: تا زمانی که داروی قطعی برای مقابله با این ویروس کشف نشود، باید رعایت پروتکل های بهداشتی را با جدیت انجام دهیم و به این نوع زندگی عادت کنیم.

افزیش تست های تشخیص کرونا در هرمزگان به ۷۰۰ مورد در شبانه روز

استاندار هرمزگان نیز در این نشست گفت: با اختصاص تجهیزات آزمایشگاهی بیشتر از سوی وزارت بهداشت، به زودی تعداد تست‌های آزمایشگاهی تشخیص کرونا در هرمزگان به ۷۰۰ تست در شبانه روز افزایش می یابد.

فریدون همتی اظهار داشت: با توجه به بازگشایی و شروع پلکانی فعالیت ها باید کنترل و مراقبت های بهداشتی برای پیشگیری از بیماری کرونا به‌طور جدی انجام شود.

وی ادامه داد: با اقدام های خوب در سطح کشور و از جمله در استان هرمزگان روند ابتلا به این بیماری کاهش یافته و تحت کنترل است که این امر با به کارگیری تمامی امکانات و انجام پشتیبانی ها و بیماریابی محقق شده است.

استاندار هرمزگان تصریح کرد: از وزارت بهداشت خواستاریم تا اعتبارات متناسب با شرایط هر استان را توزیع و استان هرمزگان نیز در این زمینه مورد توجه بیشتری قرار گیرد تا با تجهیزات بیشتر بتوانیم مراقبت‌ها و رسیدگی گسترده‌تری را انجام دهیم و از انتقال بیشتر ویروس کرونا جلوگیری کنیم.

همتی تاکید کرد: مردم باید همچنان بیماری کرونا را جدی بگیرند و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و افزایش مراقبت‌های بهداشتی و رعایت اصول و پروتکل ها از جمله در خانه ماندن و خودداری از تردد غیر ضروری، از این بیماری پیشگیری کنند.

شمار مبتلایان به کرونا در هرمزگان از یک هزار نفر عبور کرد

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز در این نشست با اعلام اینکه شمار مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ از یکهزار نفر عبور کرده است، افزود: از این تعداد ۴۶ مورد مربوط به ۲۴ ساعت گذشته است که ۴۱ مورد آن مربوط به شهر بندرعباس است.

دکتر حسین فرشیدی با ابراز نگرانی از افزایش ناگهانی آمار مبتلایان به کرونا در شهر بندرعباس، گفت:متاسفانه در سطح شهرها شاهد شلوغی و تردد غیرضروری شهروندان هستیم که این مساله بسیار نگران کننده می باشد و می تواند روند قطع زنجیره انتقال کرونا را با مشکل مواجه کند.

فرشیدی با اشاره به تعطیلی بازار ماهی فروشان بندرعباس و انجام اصلاحات بهداشتی در این بازار، گفت: تعطیلی این بازار به دنبال افزایش شمار مبتلایان از این مبداء بوده است که خوشبختانه با ورود به موقع دانشگاه توانستیم آن را کنترل کنیم.

وی بیان داشت: اقدامات پیشگیرانه و عملی، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و ایمنی، قرنطینه فردی و کاهش سفر باعث کنترل ویروس کرونا می‌شود و ما از مردم خواستاریم که این موارد را مدنظر قرار دهند تا شاهد یک بحران دیگر در جامعه نباشیم.

کرونا ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع بوده و از جمله راه های انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است.

پزشکان توصیه می کنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و حضور نیافتن در مراکز عمومی، مردم به هنگام عطسه جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

ویروس کرونا اواسط دی ماه (دسامبر ۲۰۱۹ ) در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت آن کشور در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ ( نهم دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را اعلام کرد و  شناسایی نخستین مورد آن در ایران ۲۹ بهمن ماه ۱۳۹۸ در قم رسانه ای شد.

بر اساس آمار وزارت بهداشت، تا ظهر ۱۵ اردیبهشت ماه، تاکنون ۹۸ هزار و ۶۴۷ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند و تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۶۲۷۷ نفر رسیده است.
 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط:
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی