تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 52043
بازدید دیروز : 63316
بازدید هفته : 265191
بازدید ماه : 587472
بازدید کل : 10979227
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : جمعه 14 / 12 / 1398

وی گفت: پس از خرید این نوع نان‌ها، با ضد عفونی کردن پلاستیک آن یا دور انداختن پلاستیک حمل آن می‌توان از آلوده نبودن آن به ویروس، اطمینان نسبی داشت. 

میرزای رزاز در ادامه گفت: نان‌های سنتی که در نانوایی‌های سنتی تهیه و عرضه می‌شوند، این روزها می‌توانند درصورت عدم رعایت نکات بهداشتی عامل انتقال بیماری باشند.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی در توضیح گفت: وقتی خمیر تحت هر شرایطی تهیه شود هنگامی که در تنور پخت قرار می‌گیرد هر گونه آلودگی ویروسی در آن از بین می‌رود و نانی که از تنور خارج می‌شود می‌توان گفت عاری از آلودگی به ویروس کروناست اما درخصوص استفاده و خوردن این نان تازه و گرم، نگرانی‌ها تازه آغاز می‌شود.

وی درخصوص راه‌های انتقال ویروس کرونا از طریق نان‌های سنتی خاطرنشان کرد: ویروس کرونا از راه‌های گوناگون می‌تواند انتقال یابد که می‌توانیم به مواردی مانند اینکه آیا نانوا و فروشنده از سلامت برخوردار هستند و ناقل ویروس نیستند، آیا محلی که برای خنک شدن نان‌ها استفاده می‌کنیم عاری از ویروس است، آیا رد و بدل کردن پول باعث آلودگی نان می‌شود، آیا دادن کارت بانکی به فروشنده و وارد کردن رمز در دستگاه دیجیتالی کارت‌خوان باعث آلودگی دست‌ها و متعاقب آن آلودگی نان‌ها نمی‌شود، آیا با استفاده از پلاستیک برای انتقال نان به منزل، ویروس را هم انتقال می‌دهیم. همه این نکات و نگرانی‌ها با توجه به شرایط فعلی وجود دارد.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: اگر نان آلوده شود، نمی‌توان مانند سایر مواد و اقلام غذایی دیگر آن را بشوییم و یا ضد عفونی کنیم و خیلی نامحسوس و چراغ خاموش، ویروس را به داخل خانه خود برده‌ایم.

دکتر میرزای رزاز در ادامه گفت: این شرایط همگی باعث شده تا نکات ویژه‌ای را درخصوص نحوه مصرف نان گرم سنتی در این روزها ارائه کنیم که توجه به آن حائز اهمیت است.

وی درخصوص راهکارهای تهیه نان در نانوایی‌ها گفت: در صورت وجود افراد شاغل در نانوایی‌ها که مشکوک به ناقل بودن و یا علائم بیماری هستند، مراتب را در این وضعیت به مراجع ذیربط اطلاع دهید. از منتظر ماندن در واحدهای نانوایی و پهن کردن نان برای خنک شدن در میز نانوایی جداً خودداری کنید، از بریدن و خرد کردن نان توسط چاقو و برس‌های عمومی که معمولاً در نانوایی‌ها وجود دارد پرهیز کنید، اگر از نایلون برای حمل نان به منزل استفاده کرده‌ایم آن را داخل خانه نبریم و پس از خارج کردن نان آن را دور بیندازید. 

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی درخصوص نحوه مصرف نان در منزل گفت: اگر نان خریداری شده و حمل شده به منزل آلوده باشد برای اطمینان از سلامت آن باید بدانیم. نان قابلیت شستشو و ضد عفونی کردن ندارد و درجه حرارت پایین حتی فریز کردن در فریزر ویروس‌های موجود در نان را از بین نمی‌برد. با توجه به نکات مهمی که به آنها اشاره شد، تنها راه اطمینان از این‌که نان فاقد آلودگی است، حرارت دادن مجدد آن در منزل قبل از مصرف است.

وی در مورد نحوه حرارت دادن به نان‌ها قبل از مصرف گفت: این حرارت دادن به طریق مختلف است. استفاده از توسترهای برقی و گازی و استفاده از ماکروویو و در صورت عدم دسترسی به موارد فوق، استفاده از ماهیتابه و قابلمه جهت حرارت دادن و گرم کردن نان توصیه می‌شود. 

دکتر میرزای رزاز در خاتمه بار دیگر با توجه به خطر جدی انتقال ویروس کرونا از طریق نان از عموم هموطنان خواست نکات بهداشتی مطرح شده را جدی گرفته و حتماً هنگام مصرف نان از سالم بودن و آلوده نبودن آن اطمینان حاصل کنند.

نکات ضروری برای پیشگیری از انتقال کرونا به وسیله نان
از منتظر ماندن در واحدهای نانوایی و پهن کردن نان برای خنک شدن در میز نانوایی جداً خودداری کنید
 از بریدن و خرد کردن نان توسط چاقو و برس‌های عمومی که معمولاً در نانوایی‌ها وجود دارد، پرهیز کنید
اگر نان خریداری شده و حمل شده به منزل آلوده باشد برای اطمینان از سلامت آن باید بدانیم که نان قابلیت شست‌وشو و ضد عفونی کردن ندارد و درجه حرارت پایین حتی فریز کردن در فریزر، ویروس‌های موجود در نان را از بین نمی‌برد
تنها راه اطمینان از آلوده نبودن نان، حرارت دادن مجدد آن در منزل قبل از مصرف است
استفاده از توسترهای برقی و گازی و استفاده از ماکروویو و در صورت عدم دسترسی به موارد فوق، استفاده از ماهیتابه و قابلمه جهت حرارت دادن و گرم‌کردن نان توصیه می‌شود
کد خبر 489079

برچسب‌ها


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط:
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی