تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 82107
بازدید دیروز : 136836
بازدید هفته : 82107
بازدید ماه : 404388
بازدید کل : 10796143
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : پنج شنبه 9 / 10 / 1395

شیخ حسون، مفتی ارشد سوریه از شب خاطره‌انگیز حضور مردم بر سر سفره اطعام حضرت زینب(سلام الله علیها) و تلاوت قاریان بزرگ مصر، خلیل‌الحصری و سید نقش‌بندی در آن محفل تاریخی می‌گوید.


بدرالدین حسون، مفتی ارشد سوریه

شیخ احمد بدرالدین حسون ازعلمای مجاهد اهل تسنن و مفتی اعظم سوریه است که چندی پیش، حادثه ترور فرزندش به دست افراد مسلح، رسانه ای شد. حسون در خطبه ها و مواعظ خویش صریحا از محبت اهل بیت(علیهم السلام) دم می‌زند و همگان را به توسل جستن به دامان حضرات معصومین، تشویق می‌کند. شیخ، پس از ترور غم انگیز فرزندش، با کلماتی که حاکی از مراتب عشق و دلدادگی او به ساحت آل الله (علیهم صلوات الله) است، خودش را اینگونه تسکین می‌دهد:
«
پس از تو ای مولایم یا اباعبدالله الحسین که سلام بر تو باد، دیگر پس از تو هر که می‌خواهد [بر جوان و خانواده از دست رفته خود] گریه کند بگذار گریه کند؛ ای رسول خدا ! تو که عزیزان خود را فدا کردی ای مولای من، پس از شما هر که می‌خواهد بگرید بگذار بگرید؛ تو بودی که به ما فرمودی «هر کس پس از من به مصیبتی گرفتار شد، مصیبتش را با مصیبت من فراموش کند زیرا که مصیبت ‍[از دست دادن من و اهل من] از همه مصیبت‌ها بزرگتر است»
در کلیپی که مشاهده می کنید، این مفتی ارشد سوریه، خاطره ای تعریف می‌کند از ارادت «خلیل الحصری» قاری بزرگ مصر و «سید نقشنبدی» مبتهل پرآوازه جهان اسلام به حضرت زینب (سلام الله علیها)

دانلود

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: دانستنی ها
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی