تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 6839
بازدید دیروز : 749
بازدید هفته : 18933
بازدید ماه : 49444
بازدید کل : 10441199
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : جمعه 25 / 4 / 1399

رسانه‌های معاند در شرایطی که هیچ جزئیاتی از سند همکاری ایران و چین منتشر نشده است، مدعی شدند که قرار است ایران جزیره کیش را به مدت ۲۵ سال به چین واگذار کند!

به گزارش مشرق، واشنگتن پست در گزارشی نوشت: حکومت‌های چین و ایران از سوی آمریکا تحت فشار هستند. درخصوص چین این کشور وارد یک جنگ تجاری بزرگ با آمریکا شده و در مورد ایران این کشور با تحریم‌های سنگین واشنگتن مواجه است.

این نشریه آمریکایی در ادامه نوشت: اما جنگ تجاری و اعمال تعرفه‌ها درخصوص پکن و وارد کردن فشارهای اقتصادی بر تهران، هنوز ترامپ را به خواسته خود نرسانده و تحولات اخیر نشان می‌دهد که این دو دشمن ترامپ ممکن است یک زمینه مشترک بزرگ با یکدیگر پیدا کنند.

واشنگتن پست در ادامه با اشاره به صحبت‌های «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در مجلس شورای اسلامی درخصوص مذاکرات تهران و پکن و قرارداد ۲۵ ساله دو کشور می‌نویسد: این توافق می‌تواند همکاری‌های اطلاعاتی و امنیتی دو کشور شامل عملیات‌های نظامی در عراق و سوریه را افزایش داده و حضور شرکت‌های چینی در پروژه‌های ریلی، بنادر و ارتباطی ایران را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید:

واکنش رسانه انگلیسی به توافق ایران و چین

اسلامی: سند راهبردی ایران و چین کار ارزشمندی است

علاوه ‌بر این موارد چین در بخش‌های ویژه‌ای از ایران مناطق آزاد تجاری دایر می‌کند و به این ترتیب حضور ایران در پروژه جاده ابریشم چین پررنگ‌تر می‌شود.

به نوشته واشنگتن پست، بحث‌های ابتدایی برای توافق ایران و چین در سال ۲۰۱۶ میلادی یعنی قبل از آغاز دوره ریاست‌جمهوری ترامپ انجام شده بود و با گسترش همکاری دو کشور، کشاندن ایران به پای میز مذاکره بر اساس خواست آمریکا مشکل‌تر می‌شود.

اعتراف نیکی هیلی

نماینده پیشین آمریکا در سازمان ملل همکاری ایران و چین را پایان‌ انزوای ادعایی تهران دانست.

نیکی هیلی، نماینده پیشین آمریکا در سازمان ملل در پیامی توئیتری اعلام کرد که همکاری ایران و چین پایان انزوای تهران در عرصه جهانی است.

تاریخچه قرارداد ۲۵ ساله میان ایران و چین به سفر «شی جین پینگ» رئیس‌جمهوری چین در بهمن‌ماه سال ۹۴ به تهران باز می‌گردد. زمانی که دو کشور بیانیه مشترک و رسمی را امضا کردند که در یکی از بندهای آن از اراده راسخ دو طرف برای گسترش همکاری‌های جامع ۲۵ ساله سخن گفته شد.

رئیس‌جمهوری چین پس از این توافق گفت: اقتصاد چین و ایران مکمل یکدیگر هستند و در این سفر درخصوص برنامه‌ریزی برای همکاری استراتژیک ۲۵ ساله به توافق رسیده‌ایم و آماده گسترش و تعمیق همکاری‌ها در بخش‌های فرهنگی، آموزشی، فناوری، نظامی و امنیتی در سطح شرکای راهبردی هستیم و ایجاد سازوکاری برای افزایش همکاری‌های امنیتی در مواجهه با تروریسم را ضروری می‌دانیم.

این موضوع سال گذشته و در سفر «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه به چین پی گرفته و سند ابتدایی و پیش‌نویس به مقامات چینی ارائه شد. در ادامه تعیین جزئیات مورد نظر ایران و چین درباره همکاری مشترک، اول تیر ماه سال جاری هیئت دولت پیش‌نویس دیگری از این برنامه ۲۵ ساله را تصویب و ظریف را مأمور ادامه مذاکرات با چین کرد.

شکست فشار حداکثری آمریکا

به گزارش مهر، پل پیلار، رئیس ‌سابق بخش تحلیل عملیات سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) گفت: سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین سیاست فشار حداکثری آمریکا را با شکست مواجه می‌کند.

همچنین گرت پورتر، تحلیلگر آمریکایی برجسته مسائل امنیتی سند همکاری راهبردی جدید میان ایران و چین را پاتک و حمله‌ای غافلگیرانه به اقدامات آمریکا برای فشار بر اقتصاد ایران دانست.

پورتر در پیامی در حساب توئیتری خود نوشت: ایران در یک همکاری استراتژیک ۲۵ ساله با چین به تلاش آمریکا برای نابود کردن اقتصاد این کشور پاتک زد.

این تحلیلگر برجسته آمریکایی با ‌اشاره به محتوای سند همکاری مشترک ایران-چین نوشت این سند در ۵ سال اول ۴۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در بخش نفت، گاز و پتروشیمی و سایر بخش‌ها، افزون بر همکاری‌های جدید نظامی هوایی و دریایی برای ایران به همراه خواهد داشت.

مایک مورل، معاون پیشین سازمان سیا با ‌اشاره به سند ۲۵ ساله ایران و چین در صفحه مجازی خود در توئیتر نوشت: چین و ایران برنده شدند و ما باختیم.

مورل افزود: این نتیجه مستقیم سیاست تکروی ما در قبال ایران است.

ناکام گذاشتن نقشه واشنگتن

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نیز در تحلیلی درخصوص سند جدید همکاری ایران و چین نوشت: ایران و چین بی‌سر و صدا یک همکاری گسترده اقتصادی و امنیتی را ترسیم کرده‌اند که راه را برای میلیاردها دلار سرمایه‌گذاری چین در صنعت انرژی و بخش‌های دیگر هموار می‌کند و تلاش‌های دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا را برای منزوی کردن دولت ایران ناکام می‌گذارد.

نیویورک‌تایمز ادامه داد که سند «برنامه ۲۵ ساله همکاری‌های جامع ایران و چین»، مشارکت چین در پروژه‌های بانکداری، مخابرات، بنادر، راه‌آهن و ده‌ها پروژه دیگر را به طرز وسیعی گسترش می‌دهد.

برخلاف برخی ادعاهای رسانه‌های غربی از جمله نیویورک‌تایمز درخصوص محرمانه بودن این سند، در اعلام مراحل تدوین این سند تاکنون هیچ روند محرمانه‌ای وجود نداشته است.

چاره‌اندیشی برای مقابله با تحریم

یک رسانه مستقر در انگلیس گزارش داده سند همکاری ایران-چین، اقتصاد ایران را احیا کرده و موقعیت منطقه‌ای این کشور را بهبود می‌بخشد.

پایگاه میدل‌ایست‌آی نوشت: توافق ایران-چین در صورتی که اجرایی شود، اقتصاد ایران را احیا کرده و سیاست این کشور را باثبات می‌کند. چنین بهبود اقتصادی و سیاسی موقعیت منطقه‌ای ایران را بهبود خواهد بخشید و احتمالاً به دشمنانش انگیزه خواهد داد به جای پیروی از سیاست‌های آمریکا به تنش‌زدایی با تهران روی بیاورند. کشورهای عربی احتمالاً با شتاب برای عقد قراردادهای خاص با چین خیز برخواهند داشت.

روزنامه آمریکایی وال‌استریت ژورنال در گزارشی نوشت: سند همکاری ایران و چین به‌دنبال کاهش فشارهای آمریکا علیه هر دو کشور است و آنها نشان دادند در برابر فشار آمریکا راه‌ چاره دارند.

نویسنده این مقاله با بیان این‌که دو کشور سعی دارند از طریق «شراکت گسترده» فشارهای آمریکا را خنثی کنند، گسترش همکاری میان پکن و تهران را به روابط پرتنش هر دو طرف با آمریکا ارتباط داده و نوشته است: پکن و تهران درگیر رابطه‌ای پرتنش با واشنگتن هستند. چین وارد یک جنگ تجاری با آمریکا شده و اقتصاد ایران در حال دست و پنجه نرم کردن با تحریم‌های آمریکاست.

خبر بد برای رژیم صهیونیستی

یک رسانه صهیونیستی توافق ایران و چین برای همکاری در عرصه‌های مختلف را «خبر بد برای اسرائیل» توصیف کرده و نوشته این توافق تا حد زیادی «فشار حداکثری» آمریکا علیه ایران را خنثی خواهد کرد.

روزنامه جروزالم‌پست در مطلبی با عنوان «توافق پیشنهادی میان ایران و چین خبر بدی برای اسرائیل است» نوشت: کازرار فشار حداکثری آمریکا اثرات مهمی روی ایران داشته، اما سرازیر شدن سرمایه‌گذاری‌های چین حرکت عمده‌ای به سمت خنثی کردن این اثرات خواهد بود.

این روزنامه نوشت: در حالی که ایران و چین مشغول تلاش برای نهایی کردن یک توافق امنیتی و اقتصادی ۲۵ ساله هستند اسرائیل دلایل زیادی برای نگران شدن از آن و حتی قرار گرفتن در وضعیت هشدار، دارد.

جروزالم‌پست نوشته است: برای اسرائیل خطرات ناشی از این توافق آشکار است.

کاریس ویت، مدیرعامل اندیشکده SIGNAL که یک پایگاه تخصصی برای تحلیل مسائل  مربوط به چین-اسرائیل است گفت: هر یک دلاری که وارد سیستم ایران می‌شود پولی است که می‌تواند علیه اسرائیل هزینه شود.

پادویی رسانه‌های معاند برای آمریکا

در شرایطی که رسانه‌ها، تحلیلگران و مقامات غربی به فواید سند همکاری ایران و چین برای دو کشور و شکست فشار حداکثری آمریکا به واسطه این همکاری اذعان کرده‌اند، رسانه‌های معاند فارسی‌زبان از جمله بی‌بی‌سی فارسی، ایران اینترنشنال، یورونیوز و... در نقش پادوهای ترامپ به این سند همکاری حمله کرده‌اند.

رسانه‌های معاند در شرایطی که هیچ جزئیاتی از سند همکاری ایران و چین منتشر نشده است، مدعی شدند که قرار است ایران جزیره کیش را به مدت ۲۵ سال به چین واگذار کند! دروغ پرتکرار دیگر این بود که طبق سند همکاری ایران و چین، نیروهای نظامی چینی در ایران مستقر خواهند شد!

این رسانه‌ها فقط تابلوی رسانه فارسی‌زبان دارند ولیکن هیچ دغدغه‌ای برای ایران و مردم ایران و منافع کشورمان ندارند. به همین دلیل از هر فرصتی برای تحت فشار گذاشتن مردم ایران استفاده می‌کنند.

سند راهبردی همکاری ایران و چین، جیغ بنفش آمریکا، رژیم صهیونیستی و پادوهای آمریکا را به صدا درآورده است.

آماده مذاکره نهایی با چین هستیم

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در حاشیه حضور در جلسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و در جمع خبرنگاران با ‌اشاره به مذاکرات برای امضای سند همکاری‌های جامع میان ایران و چین اظهار داشت: سوم اسفندماه چینی‌ها پیش‌نویس خود را بر مبنای پیش‌نویس ما ارائه دادند و ما راجع به اینکه این دو پیش‌نویس را نهایی کنیم و به یک توافق برسیم، در حال مذاکره هستیم.

ظریف ادامه داد: در تماس ویدئوکنفرانسی که من ۱۰ روز قبل با وزیر خارجه چین داشتم، به آنها اطلاع دادم که ما آماده مذاکره برای نهایی کردن این سند هستیم و شروع به مذاکره کرده‌ایم. زمانی که این متن نهایی شود و مورد توافق دو طرف قرار بگیرد، در مراجع قانونی به تصویب خواهد رسید.

وی افزود: بر اساس محتوای متن و میزان تعهدات مشخص در آن و یا برنامه‌ها باید تصمیم‌گیری شود.

منبع: کیهان

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط:
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی