۱. از سرطان جلوگیری میکند.
۲. کلسترول را کاهش میدهد.
۳. از فشار خون بالا و حملهی قلبی جلوگیری میکند.
۴. به درمان دیابت کمک میکند.
۵. مصرف انجیر میتواند خستگی را کاهش دهد، حافظه را بهبود دهد و از کم خونی جلوگیری کند.
۶. از آنجا که این میوه ملین است، مصرف آن برای درمان یبوست مزمن بسیار مفید است.
۷. مصرف روزانهی انجیر یک داروی موثر برای درمان بواسیر است.
۸. اگر انجیر پخته را روی پوست بمالید، میتوانید التهاباتی مانند آبسه و زخم را درمان کنید.
۹. انجیر له شده با توجه به میزان آب بالایی که دارد، به عنوان یک پاککننده بسیار عالی برای پوست عمل میکند و به پیشگیری و درمان آکنه کمک میکند.
۱۰. انجیر غنی از کلسیم است و این کلسیم یک جایگزین عالی برای افرادی است که به محصولات لبنی حساسیت دارند.
۱۱. انجیر غنی از بنزآلدهید طبیعی مثل فنول و فاکتور ضد تومور است و میکرو ارگانیسمهایی که میتوانند پاتوژنها، قارچها و ویروسها را در بدن انسان بکشند.
۱۲. میوهی انجیر سرشار از فیبر غذایی است. به همین دلیل برای برنامهی کاهش وزن (چاقی) بسیار موثر است.
۱۳. کلسیم و پتاسیم موجود در انجیر از تحلیل رفتن استخوان (پوکی استخوان) جلوگیری میکند، و به افزایش تراکم استخوان کمک میکند.
۱۴. تریپتوفان موجود در انجیر، اوضاع خوابتان را بهبود میدهد و کمک میکند از شر اختلالات خواب مانند بیخوابی خلاص شوید.
۱۵. این اواخر، انجیر برای درمان ضعف جنسی نیز استفاده شدهاست.
نظرات شما عزیزان: