ازدواج و بچهدار شدن بیماران مبتلا به صرع مشکلی وجود ندارد
ازدواج با بیماران مبتلا به صرع
در کل برای ازدواج و بچهدار شدن این بیماران مشکلی وجود ندارد اما بسته به جنسیت، بین زن و مرد تفاوت است. در صورتیکه بیمار مبتلا به صرع، خانم باشد، باید در مورد داروهایی که در دوران بارداری مصرف میکند، تجدیدنظر کرد؛ بهطوریکه در حین بارداری حملهای بر مادر عارض نشود. اما در کل و با اعمال محدودیتهای خیلی کم و جزیی، منعی برای ازدواج، اشتغال و فرزندآوری برای بیماران صرع وجود ندارد.
به همسر آینده باید بگویم، من صرع دارم؟
اگر قصد ازدواج دارید بهتر است بیماری صرع خود را با شخص مورد نظر در میان بگذارید؛ اگرچه هستند کسانی که صرع دارند و آن را مخفی میکنند. شما نه تنها آن را پنهان و مخفی نکنید، بلکه با کمال شجاعت و صادقانه مشکل خود را با طرف مقابل در میان بگذارید و او را با رفتن نزد پزشک معالجتان یا هر پزشک دیگر، قانع کنید که با کنترل صرع میتوانید یک زندگی سالم و پربار داشته باشید.
هر چند متخصصان مغز و اعصاب عقیده دارند که در برخی از موارد با کنترل دارویی صرع، همراه با رعایت نکات بهداشتی به مدت 3 تا 5 سال در صورتی که تشخیص گزارش نشود با نظارت پزشک معالج، دارو میتواند کاملا قطع شود و فرد به بهبودی کامل دست یابد.
میل جنسی در افراد مصروع چگونه است؟
افراد مصروع نیز به مانند دیگر افراد دارای احساسات جنسی هستند. این افراد دارای فعالیت جنسی هستند.هیچ مدرکی نشان نداده است که در طی فعالیت جنسی، تشنج صورت می گیرد.به ندرت؛ در طی و یا بعد از فعالیت بدنی و عاطفی شدید، ممکن است تشنج بروز کند.
اختلال عملکرد جنسی در بین مردان مصروع شایعتر است.برخی داروهای ضد صرع از قبیل: فنوباربیتال و پریمیدون، می توانند باعث ایجاد و یا تشدید اختلال عملکرد جنسی شوند.
اگر تشنج را تحت کنترل خود در نیاورید، ممکن است باعث اختلال عملکرد جنسی شود.اگر قصد ازدواج با فرد مصروع را دارید ، از مشورت با پزشک معالج خودداری نکنید.
نظرات شما عزیزان: