افزایش مهارت گوش دادن فعال در کودکان
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 6932
بازدید دیروز : 4917
بازدید هفته : 12558
بازدید ماه : 139262
بازدید کل : 11196113
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : سه شنبه 4 / 11 / 1400
 

افزایش مهارت گوش دادن فعال در کودکان

مهارت گوش دادن فعالانه را باید به فرزندتان بیاموزید و باعث افزایش هوش و استعداد وی شوید. سعی کنید سبک و مدل گوش دادن فعالانه وی را تغییر دهید. شنیدن و درک کردن را به اطفال آموزش داده و علاقه و مهارت های وی را تغییر دهید.

مهارت گوش دادن فعالانه، نقش مهمی در برقراری ارتباط موثر در زندگی آینده کودکان ایفا می‌کند. کودکان معمولا در مهارت گوش دادن ضعف دارند و بخش‌های اصلی و مهم اطلاعات را در فرآیند برقراری ارتباط فراموش می‌کنند. با این‌حال، اگر زودتر مهارت گوش دادن فعالانه و موثر را در فرزندتان تقویت کنید، می‌توانید شرایط را تغییر دهید.

در اولین گام باید مدل گوش دادن فعالانه را خودتان به کار بگیرید و زمانی که فرزندتان با شما صحبت می‌کند، حتما به او نگاه کنید.حتی گاهی اوقات بهتر است جمله‌های فرزندتان را تکرار کنید، تا او مطمئن شود که شما صحبت‌های او را شنیده‌اید و درک کرده‌اید. ارائه این مدل رفتاری به کودک، مرجع قابل اطمینانی برای او فراهم می‌کند تا گوش دادن فعالانه را یاد بگیرد.

در دومین گام، از فرزندتان بخواهید تا جمله‌های شما را بعد از پایان حرف‌های‌تان، تکرار کند. مثلا فرض کنید که از او خواسته‌اید تا لباس‌های کثیفش را جمع کند، آن‌ها را درون ماشین لباس‌شویی قرار دهد و بعد دست‌هایش را قبل از شام خوردن بشوید. در این شرایط از او بخواهید تا کارهایی که باید انجام دهد را تکرار کند و به شما بگوید.این کار به کودک فرصت می‌دهد تا درگیر فرآیندی شود که جملات شما را به یاد بیاورد و شما را متقاعد سازد که به حرف‌های شما آگاهانه گوش داده است.

در مرحله بعدی، با فرزندتان درباره موضوعات مورد علاقه او صحبت کنید. این کار به او فرصت می‌دهد تا در یک مکالمه واقعی شرکت کند که هم صحبت کردن و هم گوش دادن فعالانه در آن نقش اصلی را ایفا می‌کنند. این نوع گفت‌وگو دارای هدفی برای کودک است، چون به موضوعات مورد علاقه او اختصاص دارد



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: تربیتی
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی