فلسفه تخییر نماز کامل در چهار مکان مقدس
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 5557
بازدید دیروز : 37451
بازدید هفته : 155389
بازدید ماه : 477670
بازدید کل : 10869425
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : یک شنبه 14 / 9 / 1399

فلسفه تخییر نماز کامل در چهار مکان مقدس

نماز در این چهار مکان به سبب شرافت و عظمت این مکان ها دارای ثواب بیشتری است و مسافر وقتی وارد این مکان ها می شود می تواند نمازش را تمام بخواند تا در برابر تعداد رکعات بیشتری که می خواند پاداش بیشتری کسب کند.

 

نماز کامل

 آنچه در روایات در این رابطه بیان شده است ، آن است که چون این چهار مکان دارای عظمت و شرف هستند و نشانه های توحید و نبوت و زمامداری و ولایت و امامت و شهادت در این اماکن یعنی  مسجد الحرام و مسجد النبی و مسجد کوفه و حرم امام حسین علیه السلام هویدا است ، نماز در این چهار مکان به سبب شرافت و عظمت این مکان ها دارای ثواب بیشتری است و مسافر وقتی وارد این مکان ها می شود می تواند نمازش را تمام بخواند تا در برابر تعداد رکعات بیشتری که می خواند پاداش بیشتری کسب کند .

امام جواد علیه السلام در جواب نامه علی بن مهزیاردر مورد اتمام نماز در حرمین فرمود؛ «تو نسبت به فضیلت نماز در حرمین نسبت به غیر آن آگاهی داری، من دوست دارم زمانی که وارد بر آن دو مکان می شوی نماز را تمام بخوانی (و ثواب بیشتری دریافت کنی)» (التهذیب ج5 ص428)

امام کاظم علیه السلام نیز فرمود؛ «اگر در مسجد الحرام نمازت را شکسته بخوانی ، تکلیفت را انجام داده ای اما اگر کامل بخوانی این خیر است و زیادی خیر هم خیر است و پاداش دارد »  (وسائل_الشیعه ج8 ص527)

و خطاب به زیاد قندی فرمود؛ « آنچه برای خودم دوست دارم برای تو هم دوست دارم و آنچه برای خودم مکروه دارم برای تو هم مکروه دارم، نماز را در حرمین و کوفه و حرم حسین تمام بخوان (که پاداش فراوان دارد)» (التهذیب ج5 ص430)


منبع:

 کانال تلگرام پرسمان اعتقادی



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: فلسفه احکام
برچسب‌ها: فلسفه احکام
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی