برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
سیلقه ی نوشیدنی ها در مردم متفاوت است و بیشتر مردم به دنبال نوشیدنی هایی هستند که علاوه بر نشاط، طعم و عطر، دارای خواصی باشند که هم جنبه درمانی داشته و هم برای رفع خستگی مفید باشند. در مقاله امروز قصد داریم درباره مصرف دمنوش، ضامن سلامتی شما صحبت کنیم.
گیاه خُرفه بیشتر در غالب یک علف هرز شناخته میشود. با این حال، یک سبزی بسیار مغذی و خوراکی نیز هست. در حقیقت، خُرفه حاوی همهی انواع مواد مغذی، از جمله اسیدهای چرب امگا ۳ میباشد. این مقاله نگاهی دقیق به خُرفه و تاثیرات آن بر سلامت میاندازد.
خوردن محصولاتی که از ریشه تا ساقه یک گیاه به دست میآید، یک روش عالی برای کاهش ضایعات است. با این همه، قسمتهای خوردنی و خوشمزه برخی از گیاهان همچون برگهای چغندر قرمز نادیده گرفته میشوند زیرا افراد هرگز به فکر خوردن آن نمیافتند. اما قبل از اینکه بخواهید ریشه، ساقه و دانههای گیاهان را در آشپزخانه خود نگهداری کنید، باید در مورد آنها اطلاعات مناسبی کسب کنید. برخی از قسمتهای گیاهان خوردنی نیستند و باید از مصرف آن اجتناب کنید. در این مقاله قصد داریم ۷ گیاهی را معرفی کنیم که مصرف ریشه تا ساقه آن به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
ترب کوهی (نام علمی: Armoracia rusticana) نام یک گونه از تیره شببویان است.این ریشه ارزشمند نه تنها حاوی ویتامین C است بلکه در برگیرنده ایزوتیوسیانات و sulforphane است. این دو ترکیب برای پاک کردن خلط مورد استفاده قرار میگیرند. شما میتوانید با رنده کردن این ریشه و اضافه کردن زنجبیل به آن یک ماده درمانی عالی بسازید.
نعناع گربهای، (نام علمی: Nepeta cataria) نام یک گونه از تیره نعناعیان است. این گیاه تنها برای گربههای کوچک به کار نمیرود. از آنجایی که این گیاه تعریق را تحریک میکند، در درمان تب نیز مفید خواهد بود. شما میتوانید آن را در سالاد خود بریزید یا از این گیاه برای تهیه چای استفاده کنید.
جینسینگ یک گیاه چینی کلاسیک است و امروزه نیز به طور گسترده در غرب مورد استفاده قرار میگیرد. متخصصان بر این باورند که این گیاه میتواند گردش خون را تحریک کند و متابولیسم سلولی را ارتقا دهد. این بدین معناست که مصرف آن میتواند جریان خون به فولیکولهای مو را افزایش دهد. این گیاه نه تنها منبع تغذیهای خوبی است بلکه باعث رشد موهای جدید میشود.
به دنبال رویکرد دیگری برای پیشگیری از ریزش موهای خود هستید؟ در این مقاله همراه ما باشید تا تاثیر گیاهان چینی بر روی ریزش مو را بررسی کنیم.
مقدمه:
قرنهاست که انسانها از گیاهان چینی به عنوان ماده تشکیل دهنده بیشتر پودرها، پمادها، نوشیدنیها و محلولها استفاده میکنند. امروزه، این رویکرد با نامهای مختلفی همچون درمان طبیعی، درمان جایگزین یا گیاه درمانی شناخته شده است. این یک رویکرد طبیعی است که ماده تشکیل دهندهاش عوارض جانبی بسیار اندکی برای بدن دارد. به همین خاطر نیز بیشتر افراد در سرتاسر جهان از گیاهان چینی برای کاهش ریزش موهای خود استفاده میکنند و سعی دارند از این روش برای رشد دوباره موها استفاده نمایند.
روغن بادام در توانایی شبیه ویتامین E، زردآلو و روغن دانه انگور است. مانند این روغن ها، روغن بادام نیز دارای خواص تغذیه کننده و جوان کننده است. طبق تحقیقات انجام شده در سال ۲۰۱۰، روغن بادام دارای مزایای ضد التهابی قابل توجهی است که در بیماری های پوستی مانند اگزما و پسوریازیس استفاده می شود.
درمورد فواید گیاه اسطوخودوس قبلاً مقاله ای را داشته ایم پس حتما در مورد مزایای این روغن برای استرس و خواب شنیده اید. روغن اسطوخودوس برای استرس می تواند برای پوست نیز مزایایی داشته باشد. استرس اکسیداتیو می تواند به پوست اسیب وارد کند. خود گیاه دارای آنتی اکسیدان هایی است که می تواند به مبارزه با رادیکال های آزاد و کاهش استرس کلی کمک کند. این گیاه خاصیت تسکین بخشی دارد.
این سبزی دارای خواص پنهان در دانه های خود است. به عنوان مثال، بذر هویج در گذشته به عنوان آرامبخش عضلانی و به عنوان یک روش کاهش قند خون استفاده شده است. مطالعه بر روی اثرات آن در موش ها نشان داد که دانه های هویج دارای خواص محافظتی کبدی هستند. نویسندگان یک مطالعه در سال ۲۰۱۲ نیز فعالیت های آنتی اکسیدانی را در روغن آن نشان دادند.
مرحله ۲: چیزی را انتخاب کنید تا پوست را صاف، مرطوب و جوان نماید:
هنگامی که صحبت از درمان چین و چروک به میان می آید، گزینه ها به نظر بی پایان می آیند. باید یک کرم ضدآفتاب یا ضد پیری را انتخاب کنید؟ استفاده از سرم یا ترکیبات ویتامین C یا ژل مبتنی بر اسید چطور؟ با این حال، اگر به دنبال درمان های مبتنی بر طبیعت هستید، ممکن است با کمک روغن های ضروری سرم ضد پیری خود را ایجاد کنید.
برای بسیاری از آمریکایی ها، عطر مریم گلی پخته شده خاطراتی از وعده های تعطیلات (همه چیز از شکرگزاری، کریسمس، بوقلمون سرخ شده، مرغ های پخته شده و..) را تداعی می کند.
مدت زیادی است که بیشتر از عطر و طعم خاص این گیاه محبوب استفاده می شود. قرن هاست که مریم گلی یکی از محبوب ترین مواد تشکیل دهنده داروهای گیاهی در سراسر جهان بوده است. از جمله فواید این گیاه می توان به بهبود حافظه، مبارزه با چاقی و متعادل کردن کلسترول اشاره کرد. اما همه چیز به همین جا ختم نمی شود.
در این مقاله نگاهی دقیق تر به این گیاه شگفت انگیز و مزایای سودمند آن داریم، با ما همراه باشید.
دانشمندان سال هاست بر این باورند که دارچین می تواند از افزایش بیش از حد قند خون جلوگیری کند و بدن را در برابر مقاومت به انسولین محافظت نماید. این موضوع فاکتور خطری برای دیابت محسوب می شود. اما اینکه دارچین چگونه می تواند چنین کاری را انجام دهد دقیقا مشخص نبود.
با اینکه برخی از مطالعات انجام شده اثر قوی را در مورد دارچین گزارش کرده اند اما سایر مطالعات قطعی نیستند.
برخی از خواص شگفتانگیز زعفران برای سلامتی شامل بهبود سلامت تنفسی، تقویت سیستم گوارشی، رفع درد، بهبود عادات خواب، کاهش خونریزی، تقویت سلامت قلب، افزایش گردش خون، پیشگیری از دیابت،استحکام استخوانها، و بهبود عنلکر ایمنی بدن میشود.
درباره زعفران
زعفران، ادویهای رایج و محبوب است که از گلی بهنام زعفران بدست میآید. اسم علمی آن Crocus sativus میباشد، و میتوان کلاله آن را خشک کرده و طی فرایندی تبدیل به ادویهای ارزشمند کرد، زعفران از نظر وزنی، با ارزشترین ادویه است. این رشتههای نازک، معمولا نارنجی متمایل به قرمز بوده و با دست، از گلهای زعفران به دقت جدا میشوند. این گیاه معطر بهخاطر قابلیتش برای رنگ و طعم دادن به غذا، همراه با فواید خاصش برای سلامتی، بسیار پرطرفدار است. ترکیب ارگانیک منحصربفرد زعفران، آن را تبدیل به یک افزودنی قدرتمند در رژیم غذاییتان کرده است، زیرا حاوی بیش از ۱۵۰ ترکیب متغیر شامل کاروتنوئیدها، سافرانال، کروستین، آنتیاکسیدانها و سایر مواد بیوشیمیایی همراه با مواد معدنی و ویتامینها میباشد که برای سلامت انسان ضروریند.
رایج ترین شکل زعفران، مدل خشک شده یا پودری آن است، اما شما میتوانید مکملهای زعفران را هم از برخی از فروشگاههای خوراک گیاهی تهیه کنید. تنها مقدار کمی از این چاشنی کافیست تا از فوایدش بهرهمند شوید، و بیشترین میزانی که باید روزانه مصرف نمایید، بین نیم تا یک گرم از این ادویه با ارزش است.
آب زنجبیل می تواند به راحتی در خانه ساخته شود و یک روش مناسب برای بهره بردن از خواص زنجبیل تازه محسوب می شود. هزاران سال است که مردم از زنجبیل به عنوان طعم دهنده غذاها و یک درمان طبیعی، برای درمان انواعی از شرایط، مانند درد و حالت تهوع استفاده می کنند.
با این مواد میتوانید غذاهای خود را سالمتر (و همچنین خوشمزهتر!) کنید و در عین حال با التهابات تحریککنندهی دیابت نیز مبارزه نمائید. چگونه؟ کافیست به طبیعت و انواع غذاهای گیاهی بنگرید.
تمامی گیاهان و ادویهجات که در اینجا آورده شده خواص ضد دیابتی و یا ضدالتهابی دارند و میتوانند موجب کاهش التهابات مزمن در بدن شوند، فقط کافیست آنها را روی همهی غذاها بپاشید. پس در وعدهی بعدی بعضی از این گیاهان و ادویهها را که در ادامه ذکر میشود، با غذای خود مخلوط کنید.